Denize gidemeyen Ankaralı havuza koşacak! ABB’den açılışa özel ücretsiz hizmet: Binlerce kişi faydalanacak

Denize gidemeyen Ankaralı havuza koşacak! ABB’den açılışa özel ücretsiz hizmet: Binlerce kişi faydalanacak

Ankara’da uzun zamandır kullanıma kapalı olan o spor tesisi vatandaşın kullanımına açıldı. 2011 yılında çatısı çöken spor tesisinin onarım işlemlerini tamamlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankaralılara müjdeyi verdi. Ayrıca ABB’den açılışa özel ücretsiz hizmet haberi de geldi. İşte detaylar…

2011’de çatısı çöken Altınpark Yüzme Havuzu ABB tarafından yeniden inşa edildi. Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ismi ile hizmete açılan tesisin açılışı Ankaralıların katılımı ile gerçekleşti. Vatandaşın yüzme havuzundan mahrum kalmamasını isteyen ABB ise 1 aylık ücretsiz üyelik hakkı sunduğunu duyurdu.

altinpark-100-yil-yuzme-havuzu-001.jpg

3 BİN KİŞİ ÜCRETSİZ OLARAK FAYDALANACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan ücretsiz kullanım hakkının 3 bin kişiyle sınırlandırıldığı da belirtildi. Bu kapsamda 1500 kadın, 1500 erkek olacak şekilde toplamda 3000 vatandaş spor kompleksindeki yüzme havuzundan 1 ay boyunca ücretsiz olarak yararlanabilecek.

altinpark-100-yil-yuzme-havuzu.jpg

Ücretsiz havuz hizmetinden faydalanmak isteyen Ankaralılar 17 Mart 2024 tarihine kadar 100. Yıl Spor Tesisi’ne giderek başvuruda bulunmalı. O tarihe kadar başvuru yapan vatandaşlar 1 ay boyunca spor tesisindeki yüzme havuzunu ücretsiz olarak kullanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN