Denizli'de feci kaza: Yakıt tankeri 2 tıra çarptı

Denizli'de feci kaza: Yakıt tankeri 2 tıra çarptı

Denizli'de meydana gelen feci kazada yakıt tankeri 2 tıra çarparak tırın damperine ok gibi saplandı. Kazada tanker sürücüsü hayatını kaybetti.

Feci kaza Denizli'nin Honaz ilçesinde meydana geldi. Ankara istikametine doğru seyir halinde olan Ramazan Özcan idaresindeki 34 UL 9485 plakalı ve Hakkı Onur Çekiç (25) kontrolündeki 64 ADZ 456 plakalı tırlar ile İbrahim Mavi’nin (60) kullandığı 35 KK 510 plakalı yakıt tankeri, alt geçitte zincirleme kazaya karıştı. Kazada İbrahim Mavi’nin kullandığı yakıt tankeri, önünde seyreden Hakkı Onur Çekiç idaresindeki tırın damperine ok gibi saplandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

6625831.jpg

TANKER SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine giden itfaiye ekipleri, ağır yaralanan yakıt tankeri sürücüsü İbrahim Mavi’yi kurtarmak için zamana karşı mücadele verdi. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı tankerin şoför kabininden kurtarılan sürücünün hayatını kaybettiğini belirlendi. Mavi’nin cenazesi, olay yerince yapılan incelemenin ardından otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.

Tır sürücülerinden Hakkı Onur Çekiç’te hafif yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, diğer sürücü ise kazayı yara almadan atlattı. Kaza ve bölgede devam eden yol çalışması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN