Denizli'de feci olay: Elektrik direğinden düşen işçi hayatını kaybetti

Denizli'de feci olay: Elektrik direğinden düşen işçi hayatını kaybetti

İşyerlerinde dikkatsizlik ve alınmayan tedbirler sonucu birçok işçi hayatını kaybediyor. Denizli'de meydana gelen olayda elektrik hattı döşeme çalışması sırasında direkten düşen işçi hayatını kaybetti.

Tedbirlerin alınmaması sonucunda Denizli'de acı bir olay yaşandı. Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, elektrik hattı döşeme çalışması sırasında direkten düşen işçi hayatını kaybetti.

YAKLAŞIK 10 METREDEN DÜŞTÜ

Karaismailler Mahallesi'ndeki maden ocağına elektrik hattı döşeme işinde çalışan Nevzat Çitfçi (50), kabloları bağlamak için çıktığı yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki elektrik direğinden düştü.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

1kapak-010.jpg

Sağlık ekipleri Çiftçi'nin öldüğünü tespit etti. Cenaze, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN