Deprem bölgesine giden itfaiye ile minibüs kafa kafaya çarpıştı! Ölü ve yaralılar var

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, deprem bölgesine gitmek üzere yolan bir itfaiye aracı ile minibüs kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı. O anlar ise trafik kameralarına böyle yansıdı.

Manavgat'tan deprem bölgesine yardım etmek için yolan çıkan itfaiye aracı, kavşakta bir minibüs ile kafa kafaya çarpıştı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı.

Manavgat ilçesi Gündoğdu Mahallesi’nde meydana gelen olayda, deprem bölgesine kurtarma çalışmalarına destek vermek için giden Antalya Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye araçlarından biri, D400 Karayolu Gündoğdu kavşağında minibüsle çarpıştı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 3 YARALI

Kazada metrelerce sürüklenen otomobildeki 3 kişi yaralandı, 1 kişi ise hayatını kaybetti. Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

O ANLAR TRAFİK KAMERALARINA YANSIDI

Kavşaktaki kaza anları ise bölgedeki trafik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, ana yoldan ilerleyen itfaiye aracının karşı yöne geçmeye çalışan minibüse çarptığı anlar yer aldı.

O anlar ise böyle kaydedildi.