Dicle Üniversite Hastanesi'nde 'mobing' istifası: Başhekim görevinden ayrıldı

Dicle Üniversite Hastanesi'nde 'mobing' istifası: Başhekim görevinden ayrıldı

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akdağ, Rektör Mehmet Karakoç'un uyguladığı mobing nedeniyle nedeniyle işini yapamaz hale geldiği iddiasıyla istifa etti.

Kulak Burun Boğaz (KBB) Uzmanı olan Prof. Dr. Mehmet Akdağ yaklaşık 4 yıldır yürüttüğü Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki başhekimlik görevinden istifa etti. Amida Haber'in aktardığına göre, Akdağ’ın, Rektör Mehmet Karakoç’un mobingine maruz kaldığı, işini yapamaz hale geldiği ve projelerinin engellendiği için istifa ettiği iddia edildi.

Akdağ, yeni üniversite binasının yapılması için Sağlık Bakanlığı ve Siyasilerle görüşerek sürecin hızlanması için çalışma başlatmıştı. Akdağ döneminde tüp bebek merkezi, uzun randevu sisteminin önüne geçmek için yeni MR (emar) cihazları aldırmıştı.

haber-gorseli.jpg

MEHMET AKDAĞ KİMDİR?

Diyarbakır’ın Dicle ilçesi doğumlu olan Mehmet Akdağ 1987-93 yılları arasında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini tamamladı. Akdağ, 1994-98 yılları arasında ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde uzmanlık eğitimi aldı. 2020 yılında Dicle Üniversitesi Hastanesine Başhekim olarak atanan Akdağ, hem yöneticilik, hem öğretim üyeliği, hem de cerrahi olarak ameliyatlar yapıyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN