Doktora önce saldırdılar sonra tatlı ikram ettiler

Doktora önce saldırdılar sonra tatlı ikram ettiler

Diyarbakır'da M.A isimli bir hasta göğüs ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede işlemler için kendisine öncelik verilmeyince ortalığı ayağa kaldırdı. Kalp krizi geçiren bir hastaya müdahale eden doktor Umut Karagöz'e saldıran hasta yakınları daha sonra Karagöz'den özür dileyip tatlı ikram etti. Karagöz daha sonrasında şikayetten vazgeçti.

Diyarbakır'da Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde göğüs ağrısı şikayeti ile hastaneye gelen M.A. isimli hasta, işlemleri için öncelik istedi. Kalp krizi geçiren bir hastaya müdahale eden doktor Umut Karagöz, M.A.'yı elektrokardiyografiye (EKG) yönlendirdi.

Bu sırada M.A.'ya müdahalenin geciktiğini öne süren yakınları, Karagöz ile tartıştı. Çıkan kavgada Karagöz’ün göğsüne yumruk atıldı. Karagöz, 'beyaz kod' verirken, güvenlik görevlileri hasta yakınlarını dışarı çıkardı. Hastaneye gelen polis, hasta yakınlarını ifadelerini almak üzere emniyete götürdü. Doktor Karagöz de kalp krizi geçiren hastaya müdahalesinin ardından M.A.’yı da tedavi etti.

6130211.jpg

'SALDIRDIKTAN SONRA TATLI İKRAM ETTİLER'

Hasta M.A. ve yakınları, Dr. Umut Karagöz'den özür dileyeceğini bildirdi. Karagöz, acil servis çalışanları ile kendisinden özür dilenmesi durumunda şikayetinden vazgeçeceğini söyledi. M.A.'nın yakınları, sabah saatlerinde acil servise gelerek Dr. Karagöz ile diğer çalışanlardan özür dileyip, tatlı ikram etti. Özür dileyen hasta yakını, "Bizim bunu yapmamıza rağmen siz hastamıza müdahale ettiniz. Sizin gibi doktorlardan ve sağlık çalışanlarından özür dilerim" dedi. Karagöz de emniyete giderek şikayetinden vazgeçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN