Dumlupınar Üniversitesi’nde mezuniyet sevinci

Dumlupınar Üniversitesi’nde mezuniyet sevinci

Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’ne katıldı. Etkinlik, Başkanımız Eyüp Kahveci, il protokolü üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla Evliya Çelebi Yerleşkesi'nde gerçekleştirildi.

Başkan Kahveci, konuşmasında eğitimin ve gelişimin yaşam boyu süren bir süreç olduğunu vurguladı. “Gecesini gündüzüne katarak sınavlara hazırlanan, yeri geldiğinde uykusundan feragat eden ve bu yolda büyük emekler harcayan tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Akademik hayatınızda göstermiş olduğunuz başarının devamlı olmasını ümit ediyorum. Her birinizin kariyer basamaklarını büyük bir azimle tırmanacağından ve topluma büyük katkılar sağlayacağından hiç şüphe duymuyorum” ifadelerini kullandı.

Tören boyunca çeşitli konuşmalar yapıldı. Vali Vekili Aydın Börü, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Süleyman Kızıltoprak ve diğer protokol üyeleri de öğrencilere yönelik tebrik ve iyi dileklerde bulundular. İş insanı Nafi Güral’a fahri doktora unvanı verildi.

Mezuniyet töreni, Dumlupınar Üniversitesi Halk Oyunları ekibinin performansı ile renklendi. Lisansüstü, lisans ve ön lisans programlarında en yüksek not ortalamasını elde eden öğrencilere plaket ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Törenin sonunda yapılan geri sayım ile birlikte öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN