Egzersiz esnasında fenalaşan milli sporcu hayatını kaybetti

Egzersiz esnasında fenalaşan milli sporcu hayatını kaybetti

Muğla'da yaşanan acı olay da Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak, nefes egzersizi yaparken fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Toprak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, nefes egzersizi yaparken fenalaşan Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak (45), babasına ait evde yaşamını yitirdi.

KIZI İLE BİRLİKTE EGZERSİZDEYDİ

Olay, Menteşe ilçesinde saat 22.00 sularında gerçekleşti. Ramazan Bayramı tatili için Balıkesir'den babasının yaşadığı Yenice Mahallesi'ne gelen Serkan Toprak, kendisi gibi milli dalgıç olan kızı Toprak Toprak ile birlikte nefes egzersizi yaparken rahatsızlandı.

Yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Toprak, doktorların çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN