Elazığ'da şehrin merkezinde bulunan Elysium Park AVM'de sesi duyan vatandaş o yöne bakınca şaşkına döndü. Dev yılanla göz göze geldi. Zehirli yılan vatandaşlar tarafından görüntülendi.
Elazığ’da bir alışveriş merkezinin otoparkında yaşanan olay görenleri şaşkına çevirdi. Elysium Park AVM’ye gelen bir vatandaş, alışverişini tamamladıktan sonra aracını almak üzere otoparka indi. Tam bu sırada aracın altından gelen garip sesler dikkatini çekti.
ZEHİRLİ YILAN ARACIN ALTINDAN ÇIKTI
Aracını hareket ettiren vatandaş, alt kısmında kıvrılmış halde duran büyük bir yılanla karşılaştı. Yapılan incelemede yılanın, Türkiye’nin en zehirli türlerinden biri olan engerek yılanı olduğu belirlendi. Vatandaş, yaşadığı şaşkınlığı cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.
YILAN DOĞAL YAŞAM ALANINA BIRAKILDI
Kısa sürede çevrede toplanan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Zehirli yılan, kontrollü şekilde otopark alanından çıkarıldıktan sonra doğal yaşam alanına salındı. Olayın ardından alışveriş merkezinde herhangi bir güvenlik sorunu yaşanmadığı bildirildi.