"Emek ve dayanışma günü kutlu olsun”

"Emek ve dayanışma günü kutlu olsun”

Emeğin en yüce değer olduğunu vurgulayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” dedi.

Başkan Soner Çetin, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, emek olmadan hiçbir şeyin olmayacağını belirterek, “1 Mayıs işçinin, emekçinin bayramıdır. Bu bayramın, anlamına uygun şekilde kardeşlik, dostluk ve dayanışma ruhu içinde kutlanmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

İşçilerin emeklerinin karşılığını aldığı, adaletsizliğin ve sömürünün olmadığı bir dünya dileğinde bulunan Başkan Soner Çetin, “Başta belediyemiz çalışanları olmak üzere tüm emekçilerin bayramını kutluyorum. Çukurova Belediyesi olarak emekten ve dayanışmadan yanayız. Bu anlayışımızı uygulamada da gösteriyoruz. İmkanlar ölçüsünde işçilerimize en iyi koşulları sağlamaya çalışıyoruz. İşçimizin maaşlarını alın teri kurumadan her ay aksatmadan ödemekteyiz. Biz işçilerimiz için ne yapsak azdır. Ödediğimiz maaşların işçimizin alın terinin tam karşılığı olmadığını biliyoruz. Çünkü işçilerimiz büyük bir özveri ile görevlerini yapıyorlar” dedi.

Başkan Soner Çetin, 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın Türkiye’de ve dünyada huzur içinde, dayanışma duygusuyla kutlanması dileğinde bulunarak, “Aydınlık, güzel ve barış içinde, emek sömürüsünün olmadığı bir dünya özlemiyle emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN