Enkazdan sağ çıkan Merve 'sır' oldu

Enkazdan sağ çıkan Merve 'sır' oldu

6 Şubat deprem felaketinde Hatay'da enkazdan çıkarılan Merve Ateş'ten haber alınamıyor. Ailesi genç kızın enkazdan sağ çıkarıldığını konuştuğunu ardından "Mersin'e sevk edeceğiz" denildikten sonra ortadan kaybolduğunu söyledi.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde ağır yara alan Hatay'ın İskenderun ilçesinde Ateş ailesinin oturduğu Sarıgül Melek Hatun Apartmanı da yıkıldı. Hadiye ve Turgut Ateş çifti ile kızları Merve, enkaz altında kaldı. 6503300.jpg

Ekiplerin çalışması sonucu Ateş çiftinin cansız bedenlerine ulaşıldı. Enkazdan sağ çıkarılan Merve Ateş ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak yakınları, Merve'den bir daha haber alamadı.

GENÇ KIZ ORTADAN KAYBOLDU

Merve Ateş’in ablası İpek Koca, "Kardeşim buradan canlı çıktı. Dayım ve akrabalarımla sohbet bile etti.

6503302.jpg

'Mersin’e sevk edeceğiz' denildi. Oraya gönderilmiş ama kardeşimin ölüsü de dirisi de ortada yok. Kardeşimi sağlıklı görmek istiyorum" dedi.

6503303.jpg

Anne-babasından geriye kalan eşyalara sarılıp gözyaşları döken İpek Koca, kardeşinin yaşıyorsa hangi hastanede olduğunu bilmek ve ona kavuşmak için yardım istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN