Enkazdan sağ çıkan Merve 'sır' oldu

Enkazdan sağ çıkan Merve 'sır' oldu

6 Şubat deprem felaketinde Hatay'da enkazdan çıkarılan Merve Ateş'ten haber alınamıyor. Ailesi genç kızın enkazdan sağ çıkarıldığını konuştuğunu ardından "Mersin'e sevk edeceğiz" denildikten sonra ortadan kaybolduğunu söyledi.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde ağır yara alan Hatay'ın İskenderun ilçesinde Ateş ailesinin oturduğu Sarıgül Melek Hatun Apartmanı da yıkıldı. Hadiye ve Turgut Ateş çifti ile kızları Merve, enkaz altında kaldı. 6503300

Ekiplerin çalışması sonucu Ateş çiftinin cansız bedenlerine ulaşıldı. Enkazdan sağ çıkarılan Merve Ateş ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak yakınları, Merve'den bir daha haber alamadı.

GENÇ KIZ ORTADAN KAYBOLDU

Merve Ateş’in ablası İpek Koca, "Kardeşim buradan canlı çıktı. Dayım ve akrabalarımla sohbet bile etti.

6503302

'Mersin’e sevk edeceğiz' denildi. Oraya gönderilmiş ama kardeşimin ölüsü de dirisi de ortada yok. Kardeşimi sağlıklı görmek istiyorum" dedi.

6503303

Anne-babasından geriye kalan eşyalara sarılıp gözyaşları döken İpek Koca, kardeşinin yaşıyorsa hangi hastanede olduğunu bilmek ve ona kavuşmak için yardım istedi.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN