Evini yakan, ölümle tehdit eden kocaya karşı koruma altına alındı

Evini yakan, ölümle tehdit eden kocaya karşı koruma altına alındı

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde boşanma aşamasında olduğu ve hem evi yakan hem de ölümle tehdit eden kocasından korunmak isteyen bir kadın koruma altına alındı.

Kocaeli’nin Gölcük ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi’ndeki 3 çocuk annesi Gülistan Y.’nin yaşadığı apartman dairesi, boşanma aşamasında olduğu eşi Murat Y. tarafından benzin dökülerek yakıldı. Olayın ardından yanan evine gelerek gördüğü manzara karşısında gözyaşları döken Gülistan Y., eşinin kendisini ve çocuklarını ölümle tehdit ettiğini söyleyerek yetkilerden yardım istemişti.

İhlas Haber Ajansına yaşadığı korku dolu anları anlatan Gülistan Y., Kocaeli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) tarafından koruma altına alındı.

Olayın ardından gözaltına alınan Murat Y. ise dün Gölcük Adliyesi’nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN