Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerinin bazıları iptal edildi

Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerinin bazıları iptal edildi

Çanakkale’nin Gökçeada ve Bozcaada hatlarında, Ege Denizi’nin kuzeyindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi. Her iki hatta yalnızca belirlenen saatlerdeki seferler gerçekleştirilecek.

Çanakkale Boğazı ile adalar arasındaki ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ’nin açıklamasına göre, Kabatepe-Gökçeada hattında Kabatepe’den saat 17.00, Gökçeada’dan ise 08.00 seferleri gerçekleştirilecek.

Geyikli-Bozcaada hattında ise Geyikli’den 10.00 ve 19.00, Bozcaada’dan 09.00 ve 18.00 saatlerindeki seferlerin yapılacağı bildirildi.

DİĞER SEFERLER İPTAL

Açıklamada, Gökçeada ve Bozcaada hatlarında tarifede yer alan diğer tüm seferlerin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN