Halk otobüsünün çarptığı 8 yaşındaki Ömer hayatını kaybetti: Şoför durmadan yoluna devam etti

Halk otobüsünün çarptığı 8 yaşındaki Ömer hayatını kaybetti: Şoför durmadan yoluna devam etti

İzmit'te okuluna yetişmek için koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan 8 yaşındaki Ömer Koç, özel halk otobüsünün çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Otobüs şoförü ise durmadan yoluna devam etti.

İzmit'te Karabaş Mahallesi Leyla Atakan Caddesi'nde sabah saatlerinde bir kaza meydana geldi. Caddedeki durakta otobüsten inen Ulugazi İlkokulu 2'nci sınıf öğrencisi Ömer Koç (8), okuluna yetişmek için koşarak yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada duraktan hareket eden plakası öğrenilemeyen özel halk otobüsü, Koç’a çarptı.

Otobüs şoförü yoluna devam ederken, çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Ömer Koç'un hayatını kaybettiği belirlendi.

2-003.jpg

KAZA ANI KAMERADA

Kaza nedeniyle caddenin 2 şeridi trafiğe kapatılırken, araç geçişleri kontrollü olarak sağlandı. Ömer Koç'un son anları ise bölgedeki marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Koç'un otobüsten indikten sonra okuluna doğru koştuğu görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN