Hatay'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 16 mahallede sürecek

Hatay'da bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 16 mahallede sürecek

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Antakya ve Defne ilçelerinde bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarının 16 mahallede süreceği belirtildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Antakya ve Defne ilçelerinde bina yıkım ve enkaz kaldırma çalışmalarının 16 mahallede devam edecek.

Valilikten yapılan açıklamada, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından başlatılan çalışmaların, bugün Antakya'daki Esenlik, Orhanlı, Ürgenpaşa, Altınçağ, Karaali, Büyükdalyan, Aşağıoba, Üzümdalı, Güzelburç, Şeyhali, Biniciler, Haraparası, Bozüyük, Subaşı, Ovakent ve Defne’deki Balıklıdere mahallelerinde devam edeceği kaydedildi.

Aciliyeti olan binaların yıkılacağı ve enkaz kaldırma çalışmalarının yapılacağı belirtilen açıklamada, bina sakinlerinin istemeleri halinde çalışmalara refakat edebileceği ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN