Hücresindeki yatağı ateşe verdi: 6 yaralı

Hücresindeki yatağı ateşe verdi: 6 yaralı

Manisa T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda, hücresindeki yatağı ateşe veren mahkum S.Ö. çıkardığı yangında ağır yaralanırken, dumandan etkilenen 2 infaz koruma memuru ile 4 mahkum çevre hastaneye kaldırıldı.

Manisa'da hücresindeki yatağı ateşe veren mahkum ağır yaralandı, 6 kişi dumandan etkilendi. Olay, saat 23.00 sıralarında Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Çınarlıkuyu Mahallesi’ndeki Manisa T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda meydana geldi.

YANGIN KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ

İddiaya göre, mahkum S.Ö., hücresindeki yatağı ateşe verdi. Çıkan yangına ilk olarak infaz koruma memurları müdahale ederken, ihbar üzerine cezaevine itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kısa sürede söndürüldü.

1kapak-001.jpg

Kaldığı hücreyi ateşe veren ve ağır yaralanan S.Ö.'nün yanı sıra dumandan etkilenen 2 infaz koruma memuru ile 4 mahkum, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Merkezefendi Devlet Hastanesi ile Manisa Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN