İnşaat işçisi iş başında ölü bulundu

İnşaat işçisi iş başında ölü bulundu

Adıyaman’da, yapımı devam eden bir inşaatta çalışan işçi ölü bulundu. İlk belirlemelere göre kalp krizi geçirdiği düşünülen işçinin kesin ölüm nedeni otopsinin ardından öğrenilecek.

Adıyaman-Şanlıurfa Karayolu üzerinde yapımı devam eden bir inşaatta çalışan F.G. (24), inşaat içerisinde bulunan oda içerisinde iş arkadaşları tarafından hareketsiz bir şekilde bulundu. Durum üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemelerde F.G’nin öldüğünü belirledi.

KESİN SONUÇ OTOPSİNİN ARDINDAN BELLİ OLACAK

Kalp krizinden öldüğü tahmin edilen F.G’nin cenazesi jandarma ekiplerinin de yaptığı çalışmanın ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. F.G’nin kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından belirlenecek.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN