Polis ateş açıp kaçmaya çalışan şüpheliyi bacağından vurdu

Polis ateş açıp kaçmaya çalışan şüpheliyi bacağından vurdu

Bursa'da gözaltına alınacakken tabanca ile ateş açıp, polisin 'dur' ihtarına uymadığı ve kaçmaya çalıştığı iddia edilen bir şüpheli, polis tarafından bacağından vuruldu. Şahsın ambulansa bindirilmesini önlemeye çalışan yakınları ile polis arasında da arbede yaşanınca 3 kişi gözaltına alındı.

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi, Emirsultan Mahallesi’nde saat 23:30 sıralarında meydana gelen olayda; Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, araması bulunan Muhammet Emin A.'nın 3’üncü Hamam Sokak'ta olduğunu ihbarı üzerine hareket geçti.

Bölgeye giden ekipler, şüpheliyi gözaltına almak isterken yakınları ile birlikte polise direndiği öne sürülen Muhammet Emin A'nın, yanında bulunan tabanca ile polis ekiplerine ateş açarak kaçmaya çalıştığı söylendi. ‘Dur’ ihtarında bulunan polis ekipleri havaya uyarı ateşi açarak Muhammet Emin A. ile yakınlarını durdurmaya çalıştı.

1.jpg

'DUR' İHTARINA UYMAYINCA VURDULAR

Ekipler bölgedeki sivil vatandaşları uzaklaştırarak bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Uyarılara uymayarak polise saldırdığı iddia edilen Muhammet Emin A., polis ekiplerince bacağından vuruldu. Ekiplerin takviye talebi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

ŞÜPHELİ YAKINLARI İLE POLİS EKİPLERİ ARASINDA ARBEDE

Alınan bilgiye göre; sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Muhammet Emin A.’nın ambulansa bindirilmesini önlemeye çalışan yakınları, polise ve sağlık ekiplerine saldırmaya çalıştı. Yaşanan arbedenin ardından ambulansa bindirilen Muhammet Emin A., Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, polise mukavemette bulunan 3 kişi de gözaltına alındı.

1-001.jpg

Tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi. Gözaltına alınan 3 kişinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN