İstanbul'da iş hanına uzun namlulu silahlarla baskın: Patronu sorup bulamayınca...

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bulunan bir iş hanında yaşanan korkutucu olayda, maskeli dört kişi uzun namlulu silah ve tabancalarla iş hanını bastı. 3 Mart Pazar günü sabah saatlerinde Malkoçoğlu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, şüpheliler bir tekstil firmasının patronunu aramak için iş hanına geldiler. Ancak bekçi, patronun o anda bulunmadığını belirtince şüpheliler hızla kaçtılar. Olay, iş hanının güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi.

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde bulunan bir iş hanında gerçekleşen korkunç bir olayda, dört maskeli şüpheli uzun namlulu silahlar ve tabancalarla birlikte iş hanını bastı. Olay, 3 Mart Pazar günü sabah saatlerinde Malkoçoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Şüpheliler, bir tekstil firmasının patronunu aramak amacıyla iş hanına geldiklerinde bekçi Bülent Y.'ye sordular. Ancak bekçi, patronun o an bulunmadığını belirtince şüpheliler hızla kaçtılar.

8799665.jpg

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olayda, beyaz bir otomobille iş hanına gelen dört şüpheliden üçü içeriye girerek bekçiye silah doğrulturken, bir kişi de uzun namlulu silahla kapının önünde gözcülük yaptı. Bekçiyle birlikte tekstil firmasının bulunduğu kata çıkan şüpheliler, kapının kilitli olduğunu görünce kaçtılar. Bekçi olayı polis ve iş yeri sahibine bildirdi. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, şüphelilerin geldikleri otomobille olay yerinden hızla uzaklaştıkları görülüyor.

8799666.jpg

Polis, olayla ilgili olarak bekçi Bülent Y.'nin ifadesini aldıktan sonra şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerindeki şüphelilerin maskeli olduğu ve ellerinde silahlar bulunduğu açıkça görülüyor.

8799667.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN