İstanbul'da kuruyemiş yüklü TIR bariyerlere çarptı: Sürücü yaralı

Pendik TEM Otoyolu'nda kuruyemiş yüklü bir TIR bariyerlere çarpıp yön tabelasına vurarak durdu. Araçta sıkışarak yaralanan şoför kurtarılıp hastaneye kaldırılırken, TIR'da da hasar oluştu.

İstanbul'un Pendik ilçesi TEM Otoyolu Mecidiye mevkii Kuzey Marmara bağlantı yolu girişinde, saat 02.30 sıralarında bir kaza meydana geldi. Servan Demir'in kullandığı TIR, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bariyerlere çarptı. Bariyerlere çarpan TIR, yön tabelasına vurarak durabildi. Kazanın ardından TIR şoförü Servan Demir, araçta sıkışarak yaralandı.

1-005.jpg

SÜRÜCÜ YARALANDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri araçta sıkışan Demir'i kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Demir, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

1-006.jpg

TIR'DA HASAR OLUŞTU

Kaza sırasında TIR'da hasar oluşurken, kuruyemişler ise çevreye dağıldı. Kaza nedeniyle bağlantı yolunda trafik kontrollü olarak sağlandı. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, olay yerine gelerek temizlik çalışması yaptı. Temizlik çalışmasından sonra otoyolun trafiği normal seyrine döndü. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN