Bingöl'de yolcu otobüsü 2 tırla çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

Bingöl'de yolcu otobüsü 2 tırla çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

Bingöl'de kar nedeniyle kayganlaşan yolda yolcu otobüsü 2 tırla çarpıştı. Kazada 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Feci kaza, akşam saatlerinde Karlıova ilçesi Boncukgöze köyü mevkisinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen Öz Has Bingöl firmasına ait 12 AN 666 plakalı yolcu otobüsü, kar nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak R.İ. yönetimindeki 47 ACH 740 plakalı tıra arkadan çarptı. Kazaya sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen 1 tır daha karışırken, otobüsteki D.K. (36), Z.T. (62), S.H., H.A., E.T., A.T. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi ile tır sürücüsü R.İ., yaralandı.

8368579.jpg

İhbarla kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karlıova Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Tır sürücüsü R.İ.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN