İstanbul'da metro, teleferik ve tramvaya binenler dikkat! Tamamen değiştirildi: Artık bu şekilde yapılacak

İstanbul'da metro, teleferik ve tramvaya binenler dikkat! Tamamen değiştirildi: Artık bu şekilde yapılacak

İstanbul'da Ramazan ayı dolayısıyla metro seferlerinde değişikliğe gidildi. Ramazan başlangıcı ile birlikte uygulanacak olan yeni sefer saatleri Metro İstanbul'un internet sitesinden duyuruldu.

Metro İstanbul, teleferik, tramvay ve metro ağının sefer saatlerinde düzenlemeye gitti. Ramazan ayı dolayısıyla yapılan düzenlemede bazı hatların son sefer saati 01:00'e kadar uzatıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı kuruluşun yaptığı açıklamada Ramazan ayının ilk günü olan 23 Mart Perşembe'den itibaren geçerli olmak üzere yapılan değişikliklere yer verildi.

KABATAŞ-BAĞCILAR TRAMVAY SEFERLERİ UZATILMADI

Duyuruda T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında yapılacak hat onarım çalışmaları nedeniyle son sefer saatinin 00.00 olacağı ifade edildi.

tram.jpg

TELEFERİKLERDE DEĞİŞİKLİK YOK

Duyurunun devamında ise "M8 Bostancı-Dudullu-Parseller, T3 Kadıköy-Moda, TF1 Maçka-Taşkışla ve TF2 Eyüp-Piyer Loti hatlarımızda seferler normal saatinde sona erecektir." denildi.

GECE METROSU DEVAM EDİYOR

Duyuruda ayrıca "Gece Metrosu uygulamamız, mevcut hatlarda değişiklik olmadan Cuma’yı Cumartesi’ye ve Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gecelerde hizmet vermeye devam edecektir." ifadelerine yer verildi.

SEFER SAATLERİ 01:00'E KADAR UZATILDI

İstanbul'da İBB'ye bağlı olarak işletilen metro hatlarının büyük çoğunluğunda seferler saat 01.00’e kadar uzatıldı.

İşte duyurunun tam metni:

"Değerli yolcularımız;

Ramazan ayı nedeniyle 23 Mart-20 Nisan tarihleri arasında bazı hatlarımızda seferlerimiz saat 01.00’e kadar uzatılmıştır. 23 Mart 2023 Perşembe günü 00.00 itibarıyla sefer düzenlemesi yapılacak hatlarımız:

M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı
M1B Yenikapı-Kirazlı
M2 Yenikapı-Hacıosman
M3 Kirazlı-Başakşehir/Metrokent
M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı
M5 Üsküdar-Çekmeköy
M6 Levent-Boğaziçi Ü./Hisarüstü
M7 Yıldız-Mahmutbey
M9 Bahariye-Olimpiyat
T4 Topkapı-Mescid-i Selam
T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı
F1 Taksim-Kabataş
F4 Boğaziçi Ü./Hisarüstü-Aşiyan

T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattımızda yapılacak hat onarım çalışmaları nedeniyle son sefer saati 00.00 olacaktır.

M8 Bostancı-Dudullu-Parseller, T3 Kadıköy-Moda, TF1 Maçka-Taşkışla ve TF2 Eyüp-Piyer Loti hatlarımızda seferler normal saatinde sona erecektir.

Planlamaya ek olarak Gece Metrosu uygulamamız, mevcut hatlarda değişiklik olmadan Cuma’yı Cumartesi’ye ve Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gecelerde hizmet vermeye devam edecektir. Hayırlı Ramazanlar dileriz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN