İstanbul'da scooter faciası! Otobüsün altında kaldı

İstanbul Ümraniye’de cadde üzerinde park eden bir sürücünün açtığı kapı, scooterdaki İlknur Akkaya’ya çarptı. Dengesini kaybederek yere düşen Akkaya, o anda arkasından gelen otobüsün altına girdi. Otobüsün altında sürüklenen kadın hastanede hayatını kaybetti.

Feci kaza, Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde saat 08.50 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, elektrikli scooterla yolda hareket halinde olan İlknur Akkaya, yol kenarında park eden ticari araç sürücüsünün kapıyı dikkatsizce ve bir anda açmasıyla kapıya çarptı.

ARKADAN GELEN OTOBÜSÜN ALTINDA KALDI

Kapıya çarparak savrulan genç kadın Akkaya, yolda seyir halinde olan İETT otobüsünün altına girdi. Yaşanan olayı gören çevredeki vatandaşlar kadının yardımına koşup durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Adrese gelen polis ekipleri kazaya ilişkin çalışma başlatırken sağlık ekipleriyse İETT otobüsünün altında kalarak ağır yaralanan genç kadını hastaneye kaldırdı. İlknur Akkaya, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Öte yanda gen kadının İETT otobüsü altında kalarak ağır yaralandığı kaza kameraya anbean yansıdı. Görüntülerde, elektrikli scooter ile ilerleyen kadın, ticari araç sürücüsünün kapıyı bir anda açmasıyla kapıya çarpıp yola savrularak İETT otobüsü altında kalıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN