İzmir'de şüpheli ölüm: Hastane önüne bırakılan genç kız hayatını kaybetti

İzmir'de şüpheli ölüm: Hastane önüne bırakılan genç kız hayatını kaybetti

İzmir'de hastane önüne plakası öğrenilemeyen bir otomobil ile bırakılan Elif Terziler, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. tı.

İddiaya göre, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobilden Sağlık Bilimleri Üniversitesi(SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi önüne bir genç kız bırakıldı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine hastaneye alınan genç kız, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

elif-terziler.jpg

Elif Terziler olduğu öğrenilen 16 yaşındaki genç kızın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Genç kızın uyuşturucu kullanımı nedeniyle fenalaşması sonrası hastane önüne bırakıldığı değerlendirilirken, kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Elif Terziler'i hastanenin önüne bırakan sürücü ve otomobilin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN