İzmir'de taksiciye saldıran şahıs serbest bırakıldı

İzmir'de taksiciye saldıran şahıs serbest bırakıldı

Son günlerde taksi şoförlerine yönelik saldırı haberleri peş peşe geldi. Son olarak İzmir'de yaşanan olayda bir şahıs, kadın müşterisini alan taksiciyi darp etti. Saldırgan, çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.

İzmir’in Konak ilçesinde, kadın müşterinin bindiği taksinin sürücüsünü darp eden saldırgan, çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı. Saldırganın ilk ifadesinde, taksinin durmaması üzerine öfkelenerek sürücüsünü darp ettiğini söylediği öğrenildi.

ARACIN ARKASINDAN GELEREK DARP ETTİ

Cumartesi günü gece saatlerinde Konak ilçesinde yaşanan olayda 35 T 5201 plakalı taksinin şoförü Kaya Özel (23), kendisine işaret eden bir kadını aracına aldıktan sonra ilerlemeye başladı. Bu sırada aracın arkasından gelen bir kişi tarafından saldırıya uğradı.

Öldüresiye darp edilen genç taksici, daha sonra polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Olayın ardından harekete geçen İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü, şahsın kimliğini tespit etti.

GÖZALTINA ALINDI

Araca binen kadın müşterinin sevgilisi olduğu iddia edilen M.A. (26), Bornova’da saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı. M.A. ifade için emniyete götürüldü. Meydana gelen saldırı anı ise takside bulunan araç içi kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST

Taksiciyi darbeden M.A.’nın, araçtaki kadın yolcunun ayrıldığı sevgilisi olduğu, tartıştıkları sırada taksiyi durdurup bindiğini, peşinden gittiği taksinin şoförü Kaya Özel’i durması konusunda uyardığını ancak durmayınca öfkelendiğini ve olayın gerçekleştiğini söylediği öğrenildi.

Hırsızlık, tehdit, hakaret ve uyuşturucu gibi suçlardan da kaydının olduğu öğrenilen M.A., emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN