İzmir’de yaşayan öğretmenler yaşadı! Artık onlar da faydalanabilecek: İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi kabul etti

İzmir’de yaşayan öğretmenler yaşadı! Artık onlar da faydalanabilecek: İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi kabul etti

İzmir’de yaşayan öğretmenlere müjdeli haber! İzmir Belediye Meclisinde kabul edilen önerge duyuruldu. Artık o öğretmenler de faydalanabilecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi kabul etti...

İzmir'de yaşayan özel okul öğretmenleri için sevindirici bir gelişme yaşandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi, özel okullarda görev yapan öğretmenlerin de indirimli ulaşımdan faydalanmasını sağlayan önergeyi kabul etti.

ÖZEL OKUL ÖĞRETMENLERİ ÖĞRETMEN KARTI'NDAN FAYDALANABİLECEK

resim-2024-03-12-151708591.png

Önerge kapsamında, özel okullarda çalışan öğretmenler de artık indirimli ulaşım avantajından yararlanabilecek. Meclis üyeleri, özel okul öğretmenlerinin, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi öğretmenler gibi 'Öğretmen Kartı'ndan faydalanmasını öngören komisyon raporunu oy birliği ile onayladı.

Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan girişimlerin ardından, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile yapılan görüşmeler ve meclis önünde gerçekleştirilen eylemler sonucunda bu karar alındı. Sendika, özel sektör öğretmenlerine de indirimli ulaşım kartı fırsatının sağlanmasını talep etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN