Kadına şiddet kamerada! Çocuğunun gözleri önünde eski eşini ve halasını bıçakladı

Yozgat'ta cami avlusunda çocuklarının gözleri önünde kavga ettiği eski eşini ve halasını bıçaklayarak yaralayan zanlı tutuklandı. Eski eşiyle çocuğunu göremediği için tartışmasının üzerine eski eşini ve araya girmeye çalışan halasını bıçaklayan adamın görüntüleri ise sosyal medyada büyük tepki çekti.

Yozgat'ta çocuklarını göremediği için eski eşiyle tartışan adam tartışmanın alevlenmesinin ardından eski eşini ve araya giren halasını bıçakladı.

İddialara göre eski eşi ve aynı zamanda bir çocuk annesi olan E.B.M., ayrıldığı B.G.B. (34) ile çocuklarını göstermediği iddiası nedeniyle tartıştı. Tartışmanın kızışması ile sinirlenen B.G.B., önce aralarına giren eski eşinin halası H.D.'yi (53) daha sonrasında da eski eşi E.B.M.'yi çocuğunun gözleri önünde bıçaklayarak yaraladı.

ANNESİNİ BIÇAKLADI, 2 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNU DA ALIP KAÇTI

B.G.B, annesinin yanında bulunan 2 yaşındaki çocuğunu alıp olay yerinden uzaklaşırken yaralılar, 112 sağlık ekiplerince Yozgat Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra polis tarafından gözaltına alınan B.G.B, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Aynı zamanda görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ve zanlının serbest bırakıldığına dair yapılan birçok yorumun yapılmasının ardından Başsavcılık sosyal medyadaki iddialar hakkında açıklamalarda bulundu ve bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Öte yandan, Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medyada yer alan "Yozgat'ta kadını bıçaklayan koca serbest bırakıldı" iddiaların gerçeği yansıtmadığına dair yazılı bir açıklamada da bulundu.

BAŞSAVCILIK 'SERBEST BIRAKILDI' İDDİALARINA CEVAP VERDİ

Sosyal medyadaki iddialara Başsavcılıktan yapılan açıklamalara ilişkin şu ifadelere yer verildi:

“13 Ağustos 2022 tarihinde müşteki E.B.M ile eski eşi şüpheli B.G.B. arasında 2 yaşındaki çocuklarının velayeti ve görüşmesi kapsamında aralarında çıkan anlaşmazlık sonucu şüpheli B.G.B’nin müştekiyi ve halasını bıçakladığı olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca şüpheli B.G.B. ile olay yerinde bulunan babası İ.B hakkında derhal soruşturma işlemlerine başlanılmıştır.

"KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS SUÇUNDAN TUTUKLANDI"

Şüpheli B.G.B. aynı gün gözaltına alınmış tutuklanması istemiyle 14 Ağustos 2022 tarihinde çıkarıldığı Yozgat Sulh Ceza Hakimliğince 'boşandığı eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs suçundan' tutuklanmış, halen Yozgat T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bulunmaktadır. Müşteki poliklinik servisindeki bir günlük tedavisinin ardından taburcu edilmiş, soruşturma tüm yönleriyle ve titizlikle sürdürülmektedir. Sosyal medya mecralarındaki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır".

B.G.B, annesinin yanında bulunan 2 yaşındaki çocuğunu alıp olay yerinden uzaklaşırken yaralılar, 112 sağlık ekiplerince Yozgat Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra polis tarafından gözaltına alınan B.G.B, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.