Kadının elindeki telefonu çalıp kaçtı

Şanlıurfa'da otobüste telefonla konuşan bir kadının telefonu, kapkaççı tarafından çalındı. Kadın yolcu kaçkaççıyı kovalayıp telefonunu almaya çalışırken yolcular ise olup bitenleri film gibi izledi.

Şanlıurfa’da meydana gelen olayda halk otobüsüne binen kadını takip eden M.A. isimli kapkaççı, kadının elindeki telefonu alıp kaçtı. Otobüsün güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde yüzü maskeli ve kapşon takan zanlıyı tutmaya çalına kadın, otobüsteki demire çarparak yere düştü. Diğer yolcuların şaşkın bakışları arasında kaçan zanlı, motosiklete binerek uzaklaşmaya çalıştı. Telefonunu kaptıran kadın da motosikletin arkasından koşmasına rağmen yakalayamadı. Çevredeki ve otobüsteki kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, zanlıyı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN