Kahramanmaraş’ta kahreden yangın: Alevler üç kardeşi hayattan kopardı

Kahramanmaraş’ta kahreden yangın: Alevler üç kardeşi hayattan kopardı

Kahramanmaraş’ta müstakil bir evde bilinmeyen bir nedenden çıkan yangında 3 küçük kardeş hayatını kaybetti. Olay esnasında çocukların annesinin evde olmadığı belirtilirken, çocukların babasının ise daha önce hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi İsa Divanlı mahallesindeki bir evde yangın çıktı. Henüz çıkış nedeni bilinmeyen yangına, ihbar üzerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında itfaiye erleri evdeki 3 çocuğun olduğunu tespit eti.

Dumandan etkilendiği öğrenilen çocuklardan ikisi olay yerine üçüncüsü ise kaldırıldığı Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörükselim Ek Hizmet Binası Acil Servisi’nde hayatını kaybetti.

Polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası hayatını kaybeden Z.A, A.A ve M.A’nın cansız bedenleri otopsi için, Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

ANNELERİ EVDE YOKMUŞ

Henüz ismi öğrenilemeyen 3 çocuğun annesi ise yangın sırasında evde olmadığı öğrenildi.

Çocukların babasının ise daha önce hayatını kaybettiği bildirildi.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN