Antalya'da yangın: Müstakil ev kullanılamaz hale geldi

Antalya'da yangın: Müstakil ev kullanılamaz hale geldi

Antalya'da 5 çocuklu ailenin yaşadığı müstakil evde elektrik kontağındaki arızadan dolayı yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar yangını polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saatlik çalışmasıyla söndürülmesinin ardından ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Antalya'da Suriyeli 5 çocuklu ailenin yaşadığı müstakil evde elektrik kontağındaki arıza nedeniyle yangın çıktı. Evden dumanların yükseldiğini görenler polis ve itfaiye ekiplerini aradı.

Yan taraftaki evde yaşayan yaşlı kadın, yangın söndürme çalışmalarını dumandan etkilenmesin diye dışarı çıkardığı kafesteki kuşuyla izledi.

EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını yaklaşık yarım saatlik çalışmayla söndürdü.

İtfaiye ekipleri, yaptıkları ilk incelemede yangının elektrik kontağından çıktığını belirledi.

Yanan evin yanındaki müstakil evde yaşayan 76 yaşındaki Ayşe Beyaz ve 12 yaşındaki torunu Yusuf Çakmak, dumandan etkilenmesin diye kafesteki muhabbet kuşunu da yanlarına alarak dışarı çıktı.

YANGINI İZLERKEN MUHABBET KUŞUNU KUCAĞINDAN İNDİRMEDİ

Komşularının verdiği sandalyeye oturan, üşümesin diye de battaniye sarılan Beyaz, yangını izlerken muhabbet kuşunu bir an olsun kucağından indirmedi ve evleri görünce çok korktuğunu, hemen torunlarıyla evden çıkmaya çalıştığını söyledi. Bu sırada akıllarına muhabbet kuşu ve kedinin geldiğini aktaran Beyaz, "Kedi evden kendi çıktı. Kuşu da dumandan etkilenmesin diye hemen evden çıkarttık. O da bir can. Canımı alsınlar kuşumu, kedimi almasınlar." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN