Bayrampaşa Belediyesi soruşturmasında 4 şüpheli adliyede

Bayrampaşa Belediyesi soruşturmasında 4 şüpheli adliyede

Bayrampaşa Belediyesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında İBB İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak’ın da bulunduğu 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Bayrampaşa Belediyesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Soruşturma çerçevesinde gerçekleştirilen operasyonda İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak ile birlikte CHP Bayrampaşa İlçe Yönetimi üyesi Bekir Ö., iş insanı İbrahim A. ve şoför Hakan K. gözaltına alınmıştı. Şüpheliler, işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Remzi Albayrak ve diğer üç şüpheli, sağlık kontrollerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN