Kontağı çevirdiği an alev topuna döndü!

Batman'da bir akaryakıt istasyonundan yakıt alan araç, bir anda alev topuna döndü. Faciadan dönülen olayda sürücü ve yanındaki kişi alevlerin içinden canlarını son anda kurtardı.

Korkutan olay, Batman kent merkezinde bir benzinlikte meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, otomobil sürücüsü akaryakıt almak için istasyona girdi. Sürücü, akaryakıtını aldıktan sonra aracına binip kontağı çevirmesiyle araç bir anda alev topuna döndü.

SON ANDA ARAÇTAN İNDİLER

Alevler içindeki otomobilin kapısını açarak araçtan inmeyi başaran sürücü ve yanındaki kişi panikle araçtan uzaklaşarak canlarını kurtardı. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

aw512227-04-copy.jpg

Olay sırasında vücudunda yanıklar oluşan sürücü ve yanındaki kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

aw512227-05-copy.jpg

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN