Mardin Adliyesi'nin önü savaş alanına döndü! Silahlı ve bıçaklı kavgada 1'i polis 9 kişi yaralandı

Mardin Adliyesi'nin önü savaş alanına döndü! Silahlı ve bıçaklı kavgada 1'i polis 9 kişi yaralandı

Mardin'de iki yıl önce çıkan silahlı kavgaya ilişkin açılan davanın duruşmasından sonra yine aynı gruplar arasında adliye önünde kavga çıktı. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgaya müdahale eden 1 polis memuru ve 8 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Mardin'in Artuklu ilçesi Vali Ozan Caddesi üzerindeki Mardin Adliyesi'nin önü adeta savaş alanına döndü. İki yıl önce iki grup arasında yaşanan silahlı kavga nedeniyle açılan davanın duruşmasından sonra taraflar adliye önünde yeniden karşı karşıya geldi.

8825329.jpg

İki grup arasında başlayan tartışma kısa süre içinde büyüyerek kavgaya dönüştü. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgayı ayırmaya çalışan polis memuru M.E.A. ile taraflardan M.G., A.T., M.S., A.S., H.T., M.S., R.Ş. ve H.S. yaralandı.

8825330.jpg

Olay yerine intikal eden polis ekiplerinin müdahalesiyle kavga sona erdi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

8825334.jpg

Yaralılardan H.S.'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

8825336.jpg

Olaya karışan bazı şüpheliler gözaltına alınırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN