Menteşe Belediyesi'nden tarihi adım: İşgal sona erdi, plaj halkın oldu

Menteşe Belediyesi'nden tarihi adım: İşgal sona erdi, plaj halkın oldu

Menteşe Belediyesi ve Kaymakamlığı'nın ortak çalışmasıyla Akbük sahili halk plajı ilan edildi. İşgal sona erdi, girişler ücretsiz.

Muğla'nın gözde tatil beldelerinden Akbük'te, halkın denize ücretsiz erişimi için önemli bir adım atıldı. Menteşe Belediyesi ve Menteşe Kaymakamlığı'nın iş birliğiyle yapılan çalışmalar sonucunda, Akbük sahilinin belirli bölümleri halk plajı olarak belirlendi ve halka açıldı.

foto1.jpg

Bugün gerçekleştirilen ortak çalışma ile Akbük sahilinde uzun süredir devam eden işgale son verildi. Menteşe Belediyesi ve Kaymakamlığı ekipleri, halk plajının tamamını boşaltarak vatandaşların kullanımına sundu. Artık Akbük'te denize girmek isteyenler hiçbir ücret ödemeden plajın tadını çıkarabilecek.

OTOPARK ÜCRETİ HARİÇ GİRİŞLER TAMAMEN ÜCRETSİZ!

Akbük'te halk plajına girişler tamamen ücretsiz olacak. Sadece otopark ücreti alınacak. Geçtiğimiz günlerde sahile girişte ücret talep eden kulübe, Menteşe Belediyesi tarafından yapılan cezai işlem sonrasında kaldırılmıştı.

foto2.jpg

ARAÇ GİRİŞİ YASAKLANDI!

Akbük sahilinde güvenliği sağlamak ve olası tehlikeleri önlemek amacıyla 09.00-18.00 saatleri arasında araç girişi yasaklandı. Bu sayede plajda çocuklar ve aileler daha güvenli bir ortamda vakit geçirebilecek.

Menteşe Belediyesi'nin bu kararı, yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Akbük'te büyük bir memnuniyetle karşılandı. Halk plajının açılmasıyla birlikte, bölgedeki turizm hareketliliğinin daha da artması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN