MER-EK Halk Ekmek Büfeleri hayırseverlerin adresi oldu

MER-EK Halk Ekmek Büfeleri hayırseverlerin adresi oldu

Bir hayırseverin parasını ödediği 4 bin ekmek, Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek büfelerinden vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Büfe işletmecisi Aynur Karabağ, “Hayırsever vatandaşımızın bu davranışı örnek olsun isterim. İnşallah başka hayırsever vatandaşlarımız da ilgi gösterir. Halkımız da sevinir” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek büfeleri, Ramazan ayında ikinci kez dayanışma ve duyarlılığın adresi oldu. Hayırsever bir vatandaş daha Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen hijyenik, kaliteli ve ucuz ekmeklerden 4 bin adet satın alarak vatandaşlara ücretsiz dağıtılmasını sağladı. 

Ekmekler, Toroslar İlçesi’nde Demirtaş, Korukent ve Akbelen Mahalleleri’nde bulunan Halk Ekmek büfelerinde gün boyu vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı. Hayırsever vatandaş, ekmekleri ücretsiz alan vatandaşların hayır duasını aldı. Geçtiğimiz günlerde yine bir hayırseverin satın aldığı 5 bin ekmek MER-EK büfesinde vatandaşlara dağıtılmıştı. 

'İNŞALLAH BAŞKA HAYIRSEVER VATANDAŞLARIMIZ DA İLGİ GÖSTERİR'

Ücretsiz dağıtılan ekmeklere vatandaşlardan yoğun bir talep olduğunu vurgulayan Toroslar İlçesi Demirtaş Mahallesi’ndeki MER-EK Halk Ekmek Büfesi işletmecisi Aynur Karabağ, şunları söyledi:

“Vatandaşlar teşekkür ediyorlar. Dağıtan hayırsevere dua ediliyor. Özellikle Ramazan ayında olması çok güzel. Ekmeklerin ücretsiz dağıtılmasına büyük bir talep oldu. Sabahtan beri bayağı dağıttık. Pidelerimiz gelecek onlar da ücretsiz verilecek. Şu an 700 somun dağıttık. 300 pidemiz de gelecek. Ekmekleri hayırseverimizin desteği ile dağıtırken daha bir istekli oluyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti bizi de sevindiriyor. Şu an hayırsever vatandaşımızın bu davranışı örnek olsun isterim. İnşallah başka hayırsever vatandaşlarımız da ilgi gösterir. Halkımız da sevinir.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN