Meral Akşener vefat eden maden işçilerinin ailelerini ziyaret etti

Meral Akşener vefat eden maden işçilerinin ailelerini ziyaret etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 41 kişinin hayatını kaybettiği maden faciasının yaşandığı Bartın'a geldi. Vefat eden işçilerden Rıdvan Acet ve Gürdal Serenli'nin ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Akşener, "Şehitlerimizin ailelerine bu ülkenin devleti elbette onları yalnız bırakmayacaktır." dedi.

Bartın'ın Amasra ilçesinde, Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü’nde ait maden ocağındaki paylamada 41 kişi hayatını kaybetti.

İYİ Parti’den yapılan yazılı açıklamada, "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'in Adana ziyareti ile partimizin kuruluşunun 5. yılı dolayısıyla 22 Ekim'de Ankara'da yapılacak olan program, Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağı patlaması nedeniyle iptal edilmiştir. Genel Başkanımız sabah saatlerinde Bartın'da olacaktır. Öte yandan İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ile İYİ Parti Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral ve İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş'un bölgedeki temasları devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı.

"AKŞENER, BARTIN'A TAZİYE MESAJI VERMEK İÇİN GELDİ"

İYİ Parti lideri Meral Akşener de alana gelen isimlerden oldu. Akşener, facianın yaşandığı maden ocağı sahasında, "Öncelikle bütün milletimizin başı sağ olsun. Şehitlerimizin ailelerinin başı sağ olsun. Şehitlerimizi inşallah Allah peygamber efendimize komşu kılsın. Tabii insanın yüreğini dağlayan bir hadisenin üzerine buraya geldik. Burada arama kurtarma çalışmalarına katılan gönüllüler madencilere bütün ekiplere en derin teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bundan sonraki fasılda elbette şehitlerimizin ailelerine bu ülkenin devleti elbette onları yalnız bırakmayacaktır. Biz dün haber aldığımız andan itibaren bir ekip kurduk. Onlar buraya geldiler sabah da ben yola çıktım. Cenazelerin teslim edildiği bazı ailelere taziyeye gittik. Madencilerimize başsağlığı diledik. Sizin aracılığınızla arama kurtarma çalışmalara katılan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah bu acıları bir daha yaşatmasın" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN