Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Bartın'da Amasra maden ocağında incelemelerde bulundu

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Bartın'da Amasra maden ocağında incelemelerde bulundu

Bartın'da yaşanan maden faciası dolayısıyla Rize'deki programını iptal eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, patlamanın yaşandığı Amasra maden ocağını ziyaret etti.

Eski Başbakan ve Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Bartın'ın Amasra ilçesinde patlama yaşanan maden ocağında incelemede bulundu. Daha sonra basın mensuplarına bir araya gelen Davutoğlu, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, geride kalan ailelere başsağlığı diledi.

ahmet-davutoglu-bartin-amasra.jpg

PROGRAMINI İPTAL ETMİŞTİ

Bartın'da Amasra maden ocağında dün (14 Ekim 2022 Cuma günü) saat 18.15 sıralarında yaşanan grizu patlamasında 41 işçi hayatını kaybetti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bu sabah sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Rize'de yapmayı planladıkları programı iptal ederek Bartın'a gideceğini açıklamıştı.

amet-davutoglu-bartin-mesaji.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN