Merkezefendi’de Gençlik Turnuvası başvuruları başladı

Merkezefendi’de Gençlik Turnuvası başvuruları başladı

Merkezefendi Belediyesi, Merkezefendi Kaymakamlığı ve Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'na özel futbol turnuvası düzenlenecek.

Merkezefendiye yeni sporcular kazandırmak ve ilçeyi sporun merkezi haline getirmek için çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi, Merkezefendi Kaymakamlığı ve Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile birlikte 19 Mayıs Gençlik Futbol Turnuvası düzenliyor.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nın 104. yıldönümüne özel olarak düzenlenen turnuvaya Denizli ASKF’ye kayıtlı kulüplerin 2013-2014 doğumlu sporcuları katılabilecek. Her sene gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen turnuvaya kayıtlar 10 Mayıs Çarşamba günü başlayıp 12 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek. Başvurular Denizli ASKF’ye şahsen yapılacak. Karşılaşmalar Akkonak, Servergazi ve Şirinköy futbol sahalarında gerçekleştirilecek. Grup müsabakaları 15 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olup, final müsabakaları 19 Mayıs Cuma günü oynanacak. Turnuva sonunda dereceye giren ilk 4 takıma kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN