Merkezefendili çocuklar geleceğin dünyasına hazırlanıyor

Merkezefendili çocuklar geleceğin dünyasına hazırlanıyor

Merkezefendi Belediyesi Robotik Kodlama Akademisi’nin öğrenci seçme sınavlarının ilk etabı tamamlandı.

Eğitime olan desteklerini sürdüren Merkezefendi Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Çocuklara sorun çözme, takım duygusu kazanma, geliştirme, yaratıcı sanatlar ve analitik düşünme gibi pek çok alanda beceri kazandıracak olan Merkezefendi Belediyesi Robotik Kodlama Akademisi için seçme sınavı gerçekleştirildi. İlk etabı gerçekleştirilen sınava ilçe sınırları içerisindeki devlet okullarında eğitim gören tüm 4.sınıf öğrencileri katıldı.

Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun, Merkez Efendi İlkokulu’nu ziyaret ederek sınava giren öğrencilerle bir araya geldi. Sınıfları tek tek ziyaret eden Coşkun, minik öğrencilere başarılar diledi.

İlk etap sınavına katılım sağlayan öğrencilerin ilk %7’si ikinci etap sınavına girmeye hak kazanacak. İkinci etap sınavı ise 31 Mayıs Çarşamba günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek. Sınav sonuçları okul idareleri tarafından açıklanacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN