Mesaiden çıkan işçileri taşıyan servis devrildi: Camdan yola savruldular

Mesaiden çıkan işçileri taşıyan servis devrildi: Camdan yola savruldular

Sakarya'da fabrika işçilerini taşıyan servis midibüsü beton bariyerlere çarptıktan sonra devrildi. Feci kazada camdan yola savrulan iki işçi hayatını kaybetti.

Arifiye 1'inci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki çikolata fabrikasında, mesaiden çıkan işçileri taşıyan servis midibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle beton bariyere çarpıp devrildi.

CAMDAN YOLA SAVRULDULAR

Kazada, midibüsteki işçilerden İlhan İnal ve Recep Hasancık camdan yola savrulup hayatlarını kaybetti, sürücü Ahmet D.'nin de aralarında olduğu 12 kişi yaralandı. Yaralılar, kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. İnal ve Hasancık'ın cansız bedenleri, incelemelerin ardından Sakarya Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN