Bursa'da metroda yaşlı bir yolcuya hakaret eden genç, yolcuların tepkisiyle tekme tokat darp edilip metrodan atıldı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Bursa'nın Kestel-Üniversite hattında sefer yapan BursaRay'da yaşanan bir olayda, yaşlı bir adamla tartışan genç yolcu, diğer yolcular tarafından darp edilerek araçtan atıldı. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
KALABALIK ÖFKELENDİ, SAYGISIZLIĞA DAYAKLA KARŞILIK VERDİ
Olay, Şehreküstü metro istasyonu'nda meydana geldi. İddiaya göre, toplu taşıma aracına binen bir yolcu, yaşlı bir kişiyle tartışmaya başladı ve kendisine hakaret etti. Bu durumu fark eden diğer yolcular, hakarete karşı hızla tepki gösterdi. Söz konusu gencin tavırları, kalabalığın öfkesini daha da artırarak, grup tarafından tekme tokat dövülmesine yol açtı. Yaşanan bu olay, metroda bulunan diğer yolcuların da sert tepkileriyle daha da büyüdü.
Güvenlik kameralarına yansıyan o anlar, gencin tekme tokat dövülerek Şehreküstü İstasyonu'nda dışarı atılmasıyla son buldu.