Milas'ta bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Milas'ta bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde aynı evi paylaşan iş arkadaşları arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Olayın ardından kaçan 2 şüpheli, emniyet ve jandarma ekiplerinin ortak operasyonuyla yakalandı.

Muğla'nın Milas ilçesi Akkent Caddesi'ndeki bir ikamette, bir doğalgaz firmasında taşeron işçi olarak çalışan Cebrail Dündar, Y.D., K.D., Ç.K. ve Y.K. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada bıçaklar kullanıldı.

Bıçaklı kavgada Cebrail Dündar, Y.D. ve K.D. yaralandı. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Cebrail Dündar, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olayın ardından şüpheliler Ç.K. ve Y.K. bir araçla olay yerinden uzaklaştı. Güvenlik güçlerinin takibi sonucu şüphelilerin Denizli yönüne seyrettiği belirlendi.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gazeller Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin koordineli operasyonuyla Muğla-Denizli karayolu üzerinde durdurulan araçtaki her iki şüpheli gözaltına alındı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN