Minibüste yolcuların panik anları! Otomobil ve minibüsün kazası kamerada

Adana'da bir minibüste yolcuların panik anları! Tofaş marka otomobil ile minibüsün kazası anbean araç içi kamerasına böyle yansıdı...

Adana'nın Yüreğir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında minibüs ile otomobilin çarpışması sonucunda 9 kişi yaralandı. Güvenlik kamerası kayıtlarında kaza anının ve sonrasında yolcuların yaşadığı panik görüntülendi.

Kaza, dün saat 11.30 sıralarında Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Yüreğir Devlet Hastanesi Kavşağı'nda gerçekleşti. Kazada, Erhan Gürbüz yönetimindeki 01 M 0538 plakalı Karsan marka minibüs ile Temel Arkan yönetimindeki 01 FZ 107 plakalı Tofaş marka otomobil çarpıştı. Minibüste bulunan 7 yolcu ile otomobil sürücüsü Arkan ve yanındaki Seray Arkan yaralandı.

KAZA ANI KAMERALARA YANSIDI

kaza-ani-1.jpg

Güvenlik kamerası kayıtlarında, minibüs ile otomobilin çarpışması sonucunda yolcuların sağa sola savrulduğu, bir yolcunun ise sürücünün kucağına düştüğü görülüyor. Kaza anı ve sonrasında yolcuların büyük bir panik yaşadığı kaydedildi.

Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan Seray Arkan kurtarılarak hastaneye kaldırılırken, 9 yaralı da ambulanslarla tedavi altına alındı. Yaralılardan Seray Arkan'ın durumunun ağır olduğu belirtildi. Minibüs şoförü tedavisinin ardından gözaltına alındı, ancak daha sonra serbest bırakıldı.