Nar Çiçekleri’nde mezuniyet sevinci

Nar Çiçekleri’nde mezuniyet sevinci

Narlıdere Belediyesi Nar Çiçekleri Anaokulları’nda mezuniyet sevinci yaşandı. Nar Çiçekleri Anaokulları’nda eğitim gören 5 yaş grubu 70 minik öğrenci, ilk kez kep fırlattı.

Narlıdere Belediyesi Nar Çiçekleri Anaokulları’nda mezuniyet sevinci yaşandı. Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende, 5 yaş grubu 70 minik öğrenci ilk kez kep fırlatarak okul öncesi eğitimlerini tamamlarken, yıl sonu gösterileriyle geceye neşe kattı. Belediye bürokratları, meclis üyeleri ve ailelerin katılımıyla gerçekleştirilen mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan söyleyen minikler, ardından büyük bir heyecanla hazırlandıkları gösterilerini sahneledi. Dans, drama ve jimnastik alanındaki performanslarıyla büyük beğeni toplayan çocuklar, izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Aileler de çocuklarının ilk diplomasına kavuştuğu bu özel gecede sevinç ve gururu bir arada yaşadı. Törenin finalinde ise coşku doruğa ulaştı. 10. Yıl Marşı ve Parla – 100. Yıl Marşı eşliğinde keplerini havaya atan Nar Çiçekleri Anaokulları'nın minik mezunları, gecenin coşkusunu aileleriyle birlikte paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN