Nazlıaka’dan Başkan Bakkalcıoğlu’na ziyaret

Nazlıaka’dan Başkan Bakkalcıoğlu’na ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, Bozüyük Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bir araya geldi.

Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka’yı beraberindeki heyet ile birlikte Başkan Bakkalcıoğlu, CHP İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, yeni dönem belediye ve il genel meclis üyesi adayları ile birlikte belediye binası önünde karşıladı. Başkan Bakkalcıoğlu ile makamında bir araya gelen Nazlıaka, Başkan Bakkalcıoğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti. Sıcak ve samimi bir ortamda yapılan görüşmede Başkan Bakkalcıoğlu Nazlıaka’nın getirdiği Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yerel Yönetimlerde Eşitlik Politika Belgesi’ni hayırlı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN