Niğde'de çatışma: 1 kişi hayatını kaybetti

Niğde'de çatışma: 1 kişi hayatını kaybetti

Niğde'de çıkan çatışmada 2 kişi gözaltına alındı, 1 kişi hayatını kaybetti.

Niğde'de öğle saatlerinde Oto Galericiler Sitesi'nde iş yerine pompalı tüfekle ateş açan Kazım Camkes (45), karşı grubun tabancayla karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada öldü.

Edinilen bilgiye göre Hurdacılık yapan evli ve 2 çocuk babası Kazım Camkes, husumetli olduğu A.İ.Ö., S.Ö. ve M.Ö.'nün iş yerinin önüne otomobiliyle giderek pompalı tüfekle ateş açtı. Çıkan çatışma sonucu Camkes ve M.Ö. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri A.İ.Ö. ile S.Ö.'yü gözaltına aldı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Hastanede ameliyata alınan Kazım Camkes, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazım Camkes'in cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. M.Ö.'nün ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN