Ortaköy'de can pazarı! İki işçi denize düştü: Biri hayatını kaybetti

Ortaköy'de denize düşen iki işçiden biri hayatını kaybetti. Diğer işçi ise yaralı halde kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Feci olay İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Ortaköy sahilinde meydana geldi. Sahilde inşaat çalışması yapılan alanda çökme meydana gelmesi sonucu işçilerden Kenan İpek ve M.Ş. denize düştü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sahil güvenlik, polis, itfaiye ekipleri ve dalgıç sevk edildi.

8677011.jpg

BİRİ KURTARILDI

M.Ş., çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Yaralı kurtarılan işçi, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

8677013.jpg

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Ekipler, denize düşen diğer kişi için arama ve kurtarma çalışması başlattı. Çalışma sonucunda Kenan İpek'in cansız bedenine ulaşıldı.

Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen İpek'in cenazesi olay yerindeki incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

8678197.jpg

Olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde çalışma yaptı. Alanın daha önce İSPARK'a ait otopark olarak kullanıldığı, çökmenin fore kazık uygulaması yapılırken yaşandığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN