Otobüste 'akbil' kavgası! Çocuğuna akbil basmayınca ortalık karıştı

Otobüste 'akbil' kavgası! Çocuğuna akbil basmayınca ortalık karıştı

İstanbul Kağıthane'de bir İETT otobüsüne binen kadın yolcu, çocuğuna akbil basmayınca ortalık karıştı! O anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı...

Kağıthane Sünnet Köprüsü üzerinde seyir halinde ilerleyen bir İETT otobüsünde dikkat çeken bir olay yaşandı. Belediye otobüsü, rutin bir şekilde duraktan yolcu alırken, yaşanan olay otobüste beklenmedik bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Bir kadın yolcu, otobüse binerken kendi için akbilini okuttu ancak yanında bulunan küçük çocuğu için ayrı bir akbil kullanmadı. Bu durumu fark eden başka bir kadın yolcu ise kendi çocuğu için akbil bastığını belirterek tepki gösterdi. İkili arasında otobüs içinde yaşanan bu durum, kısa sürede tartışmaya dönüştü.

Tartışma esnasında, kadınlar arasında gerilim yükselirken, çığlık sesleri etrafa yayıldı. Otobüs içindeki diğer yolcuların müdahalesiyle sakinleşen kadınlar, yolculuğa devam etti. Ancak, olay anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN