Son dakika! İzmir'de peş peşe üç deprem

Son dakika! İzmir'de peş peşe üç deprem

Son dakika haberi... İzmir'de art arda yaşanan üç deprem paniğe neden oldu. AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre İzmir'de saat 14.14'te 4.3 büyüklüğünde, 14.18'de 4.2 büyüklüğünde ve saat 14.25'te 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İzmir'de yaşanan peş peşe üç deprem bölge halkını korkuttu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, İzmir saat 14.14'te 4.3 büyüklüğünde, saat 14.18'de 4.2 büyüklüğünde ve saat 14.25'de 3.5 büyüklüğünde yaşanan üç deprem ile sallandı.

 

 

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

İZMİR VALİSİ KÖŞGER'DEN DEPREME İLİŞKİN AÇIKLAMA

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, merkez üssü Menderes ilçesi olan 4,3 - 4,2 ve 3.5  büyüklüğündeki depremlere ilişkin kendilerine şu ana kadar olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını söyledi.

d1.jpg

Ekiplerin hemen yönlendirildiğini belirten Köşger, "Şu ana kadar olumsuz, can ve mal kaybına ilişkin herhangi bir bize intikal etmiş bilgi yok." dedi.

Köşger, bölgeye tarama amacıyla AFAD ekiplerinin yönlendirildiğini de sözlerine ekledi.

Menderes Kaymakamı Bahri Tiryaki ise ilçede olumsuz bir durumun olmadığını, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla görüşmeyi sürdürdüklerini bildirdi.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN