Tekirdağ'da CHP İl ve İlçe başkanlık binalarına 'Sınır namustur' pankartları asıldı

Tekirdağ'da CHP İl ve İlçe başkanlık binalarına 'Sınır namustur' pankartları asıldı

CHP'nin Tekirdağ İl Başkanlığı ve 11 ilçe başkanlığı binasına, Afganların ülke sınırlarından kaçak yollarla geçmesini protesto etmek amacıyla "Sınır namustur" yazılı pankartlar asıldı.

Türkiye'de son zamanlarda göçmenlerle ilgili tartışmalar sürerken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkez binası başta olmak üzere birçok il ve ilçe binasına "Sınır namustur" yazılı pankartlar asıldı. Pankartta fotoğrafı yer alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabındaki arka fonunu da 'Sınır namustur' yazılı görselle değiştirdi.

CHP Tekirdağ İl Başkanlığı'nın, Yavuz Mahallesi’ndeki il binasına "Sınır Namustur" yazan pankart; 11 ilçedeki ilçe başkanlığı ile eş zamanlı olarak asıldı.

'VATAN NAMUSTUR, SINIR NAMUSTUR'

CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar, 'Sınır Namustur' pankartıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Bugün Türkiye’nin 81 ilinde olduğu gibi bir biz de pankartımızı astık. Hudutlarımız namustur, dedik. Bütün sınırlarımız kevgire döndü. Hiçbir bir güvenliğimiz kalmadı. Dışişleri diye bir bakanlığımız kalmadı. Vatan namustur, sınır namustur diyoruz.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN